Om FestiValhal

Rammerne

En kombination mellem Jels Sø og friluftsscenen, skaber de flotte naturrige omgivelser og de fysiske rammer for en helt unik mulighed til, at få en stor musikalsk oplevelse for livet. Derfor har arrangørerne også meget på sinde, ikke at skæmme den flotte natur ved Jels søerne i festivalens opbygningsfase. Også Valhal som er bygget i vikingestil bliver bevaret, da festivalen kredser om netop dette tema. Der bliver derfor lagt rigtig meget energi i planlægningen, ved hvert eneste tiltag bliver der kigget på, hvorledes de enkelte ting kan stilles op ved farvevalg i forhold til naturen og området som helhed. Alt sammen for at sikre gæsten den ultimative oplevelse, for alle sanser.

Musikken

Musikprogrammet bliver sammensat med alle de gamle ballader og kendinger, som stadigvæk sætter gang i sangstemmerne og får hofterne til at svinge. Man kan både finde nyere og ældre musik, men oftest er målgruppen for den lidt ældre generation. Der vil dog også være nye kendte ansigter at finde, både på friluftsscenen og den intime scene i Valhal, som vil få selv de unge til at rocke med. Èn ting er sikkert; musikprogrammet er meget bredt, så mon ikke der skulle være noget for enhver smag.

Partnere

FestiValhal har hele tiden et stort fokus på både sponsorer/partnere og samarbejdspartnere, da de er en økonomisk afhængighed for FestiValhal’s overlevelse. Ønsker din virksomhed at støtte op om projektet, så kontakt os gerne på tlf. 22 38 39 28 eller thomas@festivalhal.dk.

Hvem står bag FestiValhal?

FestiValhal er virksomheden bag musikarrangementet ved Jels sø, som ejes og drives af Thomas Klintrup. Han ønsker at arrangere en festival med god musik, som kan samle folk fra nær- og fjern. Ejeren for virksomheden brænder for projektet FestiValhal, men også for Jels by som helhed. Han vil derfor også være at finde, når der skal bruges frivillige kræfter i andre lokale projekter, som er til gavn for Jels by og lokalområder.

Thomas Klintrup på friluftsscenen i Jels

Thomas Klintrup

Tlf.: 22 38 39 28
E-mail: thomas@festivalhal.dk

  • Festivalarrangør
  • Daglig drift
  • Økonomi & regnskab
  • Indhente/udbyde tilbud
  • Billetter
  • Booking
  • Sponsorer og samarbejdspartnere
  • Tilladelser og sikkerhed
  • Opbygning af pladsen