Program/Kunstnere til FestiValhal 2018

Lørdag den 12. maj 2018

Friluftsscenen:

Valhal:

Dressed for Roxette

Dressed for RoxetteROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90’ere! Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse.

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på “The Look” og “Dressed for Success” – fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen.

Så frem med hårbørsten – det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv topprofessionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde, Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti, og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog, og sørger for at du svæver derfra på en sky af fed 90’er-eufori.

Dressed for Roxette spiller på Friluftsscenen.


Hjalmer Larsen

Hjalmer LarsenNu er tiden inde. Fredag d. 13. oktober 2017 udkom debut EP’en “Skabt til At Være Ung” fra Danmarks nye store sangskrivertalent Hjalmer.

Den 22-årige fynbo Hjalmer debuterede i februar måned 2017, og siden har der været fart over feltet. Hjalmer smed guitaren om på ryggen og flyttede til København for at arbejde benhårdt og målrettet med musikken.

Og man må sige, at Hjalmer har fået sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. Hjalmer har over sommeren rejst landet rundt med sit band og spillet en lang række LIVE koncerter og store festivaler, som bl.a. SPOT festival, Smukfest, Jelling Festival og Nibe Festival m.fl.

Fire singler er det blevet til i år, og nu bindes sløjfen på værket, med “Skabt Til At Være Ung” – Hjalmer’s første EP.

Hjalmer Larsen spiller på Friluftsscenen.


Lars Lilholt Band

Lars Lilholt BandSommeren 2018 bringer atter Lars Lilholt Band rundt i Danmark. I bagagen har De Lyse Nætters Orkester denne gang et splinternyt album, som i skrivende stund endnu ikke har fået navn.

Den moderne folkemusik er blevet hip igen. Det som Lars Lilholt plejer at kalde folk-rock, men som i dag lyder navnet “new folk”. Holdet er det samme som sidste år hvor publikum opdagede den unge virtuose fløjte, skalmeje og drejelirespiller Mads Kjøller-Henningsen.

Mads, sammen med Lars Lilholt på fiolen, frembragte den seje folk-lyd der lægger sig sprællende ovenpå den saftige rockbund. Dette drøn har altid kendetegnet Lars Lilholt Band. Der bliver spillet højt igennem under den åbne himmel. De store kor er lagt i hænderne på korpigerne og ellers er den stærke grundstamme den samme som de sidste somre.

Lars Lilholt Band spiller på Friluftsscenen.


Michael Learns To Rock

Michael Learns To RockDen 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden MLTR mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden, hvor det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

MLTR har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har MLTR formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, går MLTR i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. MLTR forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

“Det vigtigste for os, og det som har holdt os sammen i alle årene er uden tvivl vores fans og alle som kommer til vores koncerter” lyder det fra bandet, som fortsætter “… vi elsker stadig at spille musik, og vil egentlig bare gerne spille så meget som muligt”, hvorfor der også planlægges bandets mest omfattende turné i Danmark i mere end 20 år. Den kommende Danmarksturné vil i 2018 bringe MLTR rundt til alle dele af Danmark, hvor bandet vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

Michael Learns To Rock spiller på Friluftsscenen.


Tøserne

TøserneAnne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er tilbage med alle de kendte sange.

Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som “Sig du kan li’ mig”, “Ud under åben himmel”, “En lykkelig familie”, “Mandagsstævnemøde”, “Indianer” – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på scenen.

Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu. Sangkatalogets tekster kommer hele vejen rundt i tilværelsen og fremføres med rytmisk nerve af Anne Dorte og Maria, der begge er blevet mormødre siden sidst!

Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

Tøserne spiller på Friluftsscenen.


DAD Jam

DAD JamNår kun det næstbedste er godt nok! DAD Jam giver dig en plads på forsædet i tourbussen, der kører dig gennem DAD’s legendariske karriere, for at finde alle deres rockklassikere frem. Du bliver kørt helt ud på prærien for at finde de helt gamle cow-punk numre frem og videre forbi de moderne radiostationer som spiller deres nyeste hits. Der skal svedes og der bliver fest – for DAD Jam har altid til hensigt at bringe dig farligt tæt på den autentiske DAD lyd og live-feeling.

DAD Jam spiller i Valhal.


Jungs

JungsJungs er et liveband med lokale artister fra Jels og omegn, som spiller musik til fester. Pop- og rockmusik der kan danses og festes til. Masser af kendte danske og udenlandske klassikere, som du kender.

“Kendte og iørefaldende numre til et bredt publikum. For os er det vigtigt at det lyder godt, at gæsterne til festen kan danse og have en god aften og nat. Vi vælger numrene blandt danske og udenlandske kunstnere – nyere hits, fede rocknumre, lækre ballader, velkendte klassikere og mere til…”.

Jungs spiller i Valhal.


Rasmus Kirketerp

Rasmus KirketerpRasmus Kirketerp er en ny original stemme i dansk rockmusik. Trods sin unge alder viser han stor autoritet i sin behandling af det danske sprog, og hans stil har rødder i bluesens fortælleform og nordisk romantik. Hans stærke hudløse sange om kærlighedens mange skikkelser skriver sig smukt ind i den danske rocktroubadour-tradition, som vi kender den fra Johnny Madsen, Allan Olsen og CV Jørgensen.

Rasmus Kirketerp spiller i Valhal.


Smukke Møller

Smukke MøllerHusker du, da Inga og Katinka trak Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock, og evighedsstudenten Pilly Willy måtte sande, at det er en kold tid, vi lever i Hvad med Rabalderstræde, hvor der var sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig gik ud? Hvis du gør, er du gået helt rigtigt hos Smukke Møller, der med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!

Så er du til Gasolin, inciterende rytmer og et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør og Kim Larsen når han er bedst, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det. Hvis du vil have mig, så kom og tag mig…

Smukke Møller spiller i Valhal.


Tom Donovan

Tom DonovanTom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst!

Tom har i de sidste 17 år har boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan. I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales – en vellykket samling af egne numre. Albummet The Solstice Fire er fra 2008. og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra 2010. Det nyeste og meget roste album Skagen Rose kom august 2011.

Tom Donovan spiller i Valhal.


Victor Svold

Victor SvoldVictor Svold & The Culmination Orchestra er orkestersammensætningen af en ung, spirende jazz-artist og fem velklædte musikere fra Aarhus og Sønderjylland. Med store big-band inspirerede jazz- og pop-melodier sender Victor Svold og orkesteret dig tilbage til 50’ernes tynde slips og røde kjoler – helt uden at glemme denne tids stramme funkrytmer og bløde pop-omkvæd. Knap blazeren op, smid håndtasken og lad dig blive blæst omkuld til Victor Svold & TCO.

Victor Svold spiller i Valhal.