Program FestiValhal 2019

Fredag d. 10. maj 2019

Lørdag d. 11. maj 2019

 

Lars Lilholt Band

Lars Lilholt Bands historie er speciel her i Danmark. Bandet blev startet i 1983 og har spillet kontinuerligt hvert eneste år lige siden. Foruden Lars er Gert efterhånden den eneste tilbage fra den oprindelige besætning. Løbende er musikere kommet og gået i den smeltedigel af smittende musikalitet, som Lars Lilholt Band altid vil være. Lærke, Anne og Eddi var lige født, da bandet blev etableret, Kristian Fogh var netop startet i skole, og Mads var der overhovedet ikke tænkt på. Og denne blanding af erfaring og nye friske kræfter er med til at holde bandet yderst vitalt og gøre, at Lilholt Band aldrig er stivnet i ”sådan plejer vi altså at gøre”. Band og Kapelmester har formået at gøre hver eneste af de mange tusinde koncerter forskellige og holde sig levende, og måske også derfor er der gennem tiden solgt ca. 2,5 millioner albums.

Når Lars Lilholt Band spiller til sommer, vil der på sætlisten ånde sange fra hele Lars Lilholts lange karriere – og mon ikke både Kald det kærlighed, Held og Lykke, Hvidsten kro, Cafe Måneskin og nogle af de nyeste Amulet sange er med. Helt sikkert vil der dog gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst vil tampe Den hvide Dværg.


Poul Krebs

POUL KREBS & BAND – LIVE SOMMER 2019
Med både greatest hits og andre gode sange…

Super var koncerten faktisk fra start til slut. Selvfølgelig først og fremmest på grund en velsyngende Krebs. Dernæst som følge af bandets musikalske overskud og legelyst. Men så sandelig også i kraft af den bedste livelyd, der nogensinde har lydt ud over Fyn og Jylland.
(Fredericia Dagblad, liveanmeldelse)

I sommeren 2019 samler Poul Krebs igen sit stærke livehold, for at gæste festivaler og open airs over det ganske land. Det bliver selvfølgelig med et repertoire der både rummer de store klassikere og de største hits – og det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Poul Krebs hører stadig til blandt landets mest populære live-perfomere og alene i 2017 blev det til mere end 80 koncerter – først og fremmest i selskab med bandet, både inden- og udendørs, men også ved en lang række solokoncerter og som special guest på Hanne Boels oktober-tur.

Der har i det hele taget været masser af medvind til Pouls Krebs de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet ”Asfalt”, der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten ”Vi tog heldigvis fejl” – og samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange, i TV-2-serien ”Toppen af Poppen”. Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album ”Sådan nogen som os – og alle de andre”, gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen. I 2015 udgav Poul Krebs og Michael Falch endelig deres længe ventede fælles album under titlen ”På tomandshånd”.

Albummet blev en af årets største succeser – og KrebsFalch, som de to kaldte sig i fællesskab, fulgte op med næsten to års turnevirksomhed, hvor de begejstrede titusindvis af publikummer såvel indendørs som ved sommerfestivaler og open air koncerter landet over.

I 2017 var det endelig tid for Poul Krebs til igen at udgive et solo-album – og der blev taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten”, ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var #1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum.

Se Poul Krebs og band spille ”Morrison, Dylan & Elvis”, på Bøgescenerne foran et tusindtalligt publikum, ved 2018-udgaven af Smukfest: https://www.facebook.com/Poulkrebs/videos/396835560852489/

Meget mere Poul Krebs på Facebook: https://www.facebook.com/Poulkrebs/


Hush

Danmarks måske mest succesrige americanaband, er tilbage efter en længere pause. Duoen bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann, brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag, deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.00 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.

Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana inspirerede univers. Live, leverer Hush som altid, en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke stemme og skæve historier i front.


Anne Dorte og Maria

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen var op igennem 80’erne frontfigurer i det legendariske poporkester Tøsedrengene, siden blev Maria medlem af bandet Ray Dee Ohh og Anne Dorte fik succes både som sangskriver og solist og sideløbende med ensemblet Venter på Far.
Duoens trackliste er lang og legendarisk og tæller elskede og evigtgyldige sange som:
INDIANER / UD UNDER ÅBEN HIMMEL / SÅ GIK DER TID MED DET/SIG DU KAN LI’ MIG / MANDAGSSTÆVNEMØDE / EN LYKKELIGE FAMILIE/VI KAN IKKE LEVE ALENE/BRUGE OG BRUGES / JEG VIL LA’ LYSET BRÆNDE / JEG HAR LAGT MINE VÅBEN / DROP DINE LØGNE / VI VAR ENGANG SÅ TÆT……ect.


Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst ! Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin. I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales – en vellykket samling af egne numre. Albummet The Solstice Fire er fra 2008. og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra 2010.
Det meget roste album “ Skagen Rose kom august 2011.
Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “Portrait” med egne numre


Bon Jovi Jam

Bon Jovi spænder imponerende bredt
Mere end 120 millioner solgte albums verden over – Det populære rockband fra New Jersey rammer så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt nogle af Bon Jovi´s store hits. Fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed.

Bon Jovi Jam – Because We Can
Bon Jovi Jam viderebringer netop dette budskab… Med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse som publikum forlanger.
Klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse i det ”Bon Joviske” univers.

Sammen formidler Bon Jovi Jam tro, håb og kærlighed helt i samme ånd som bandet fra New Jersey. Klik videre ind på www.bonjovijam.dk – her finder du tourkalender samt video og meget mere fra landevejen.

Are you ready to keep the faith?!?
Flere festivaler og spillesteder har allerede haft besøg med stor succes – her er et par udtalelser fra nogle af dem:

Jens Ole Amstrup, Waterline festival, Frederikshavn udtaler:
“Det er umiddelbart svært at forestille sig, at Waterline kunne have været afsluttet bedre – end med Bon Jovi Jam. Tak fordi I holdt på en stor del af publikum – det er sgu svært, når det er sidste act og sent efter en lang dag med bl.a. DAD, Go Go Berlin og The Blue Van på programmet. Og I gjorde det pissegodt!”

Jacob Mathiesen, AMBUFESTEN, Hobro siger:
Lørdag aften ramte vi helt plet med Bon Jovi Jam på programmet. Der er ingen tvivl om at i leverer varen på højt niveau og har publikum med jer hele vejen igennem. Som arrangør kan jeg varmt anbefale jer til andre festivaler.

Bente Busk, Bakkehuset, Ikast siger:
Tak for en forrygende aften med et godt antal solgte billetter. Jeres medbragte sceneudstyr gav scenografien et ekstra løft ift. vores normale opsætning på scenen. Barsalget var tilmed rigtigt fint, så mon ikke vi ses igen til en festlig aften.

Jan Kjeldsen, Kilen Rock, Struer:
Det var en varm eftermiddag og folk kogte i solen. Og kogepunkt kunne ikke være bedre – Tak for at sparke gang i festen! Vi ses!


Kristian og De Gule Enker

En kavalkade af Larsen & Gasolin’ sange med Kristians helt naturlige og autentiske Kim Larsen stemme. Bandet sætter en ære i at krydre original album udgaver med det bedste fra Gasolin’ & Larsens egne Live versioner. Tilsat et twist af Larsens mange anekdoter er der basis for en musikalsk og stemningsfyldt oplevelse ud over det sædvanlige. Udover de let genkendelige sange fra Kim Larsens poetiske håndflade, skriver bandet sine egne sange i samme smukke og poetiske træk, så man næsten skulle tro de kom fra mesteren selv.
KRISTIAN & DE GULE ENKER – En hyldest til Larsen & Gasolin’


Sgt. Pepper

Først tror du, det er løgn – så tror du, det er The Beatles.

Sgt. Pepper kommer med de gamle instrumenter og den rigtige 60`er lyd, og giver jer en ordentlig omgang med de gode gamle kendte Beatles sange.
I wanna Hold Your Hand – She Loves You – Please Please Me – Can`t Buy Me Love er nogle af de tidlige numre, som vi alle kender, men også sange som Come Together – Here Comes The Sun – Hey Jude og Let It Be fra Beatles hippie-tid sidst i 60`erne, vil man kunne høre på en aften i festligt selskab med Sgt. Pepper.


DAD Jam

Når kun det næstbedste er godt nok!

D-A-D Jam giver dig en plads på forsædet i tourbussen, der kører dig gennem DAD’s legendariske karriere. Bandet leverer et fremragende rock-show fyldt med gejst og energi, hvor der nidkært bliver lagt vægt på at ramme originallyden og få dig til at glemme at du ”kun” ser et tribute band. D-A-D Jam hylder de danske rock-helte ved at gå på scenen med stor respekt for originalen og med en insisterende evne til at underholde alle der tager et smut fordi deres show.
En koncert med D-A-D Jam forårsager sved på panden og fest i sådan en grad, at en ægte DAD-fan uden tvivl vil lade sig begejstre. D-A-D Jam er kort sagt for alle der tørster efter at synge og rocke med på Sleeping my day away, Bad Crazyness og alle de andre klassikere.


Hit it Live

HIT IT live! er et topprofessionelt og velspillende partyband på den danske musikscene. Lige fra den allerførste akkord, er der INGEN, der kan sidde stille – de seks musikere sender musikken ud som magneter på dansegulvet, og festen varer med garanti til langt ud på natten.

HIT IT live! pumper populære hits ud med ALLE verdensstjernerne og listen er lang; fra Justin Timberlake, Bruno Mars og Alphabeat til Sanne Salomonsen, Kim Larsen og AC/DC. Alle numre er skudt afsted med velklingende korstemmer, mesterligt udførte helte-guitarsoloer, groovy basgange, super tight trommespil og keyboards i verdensklasse.

PS. HIT IT live! fralægger sig et hvert ansvar for hævede ankler, ondt i håret og hæse stemmer dagen derpå.


Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy på sommerturné
Danskerne kan ikke få nok af den populære trio, og publikums kærlighed er den bedste brændsel for Dizzy Mizz Lizzy, der stævner ud på en ny turné i sommeren 2018 med helt friske sange.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindevis. ”Vi var meget glade og taknemmelige for den respons, vi fik for albummet og vores koncerter, hvor publikum tog så godt imod vores nye sange. Det var et sandt energiboost til vores fornyede samarbejde,” afslører Tim Christensen og tilføjer, at eventyret dermed ikke sluttede ved den sidste koncert: ”Vi var stadig sultne og inspirerede, da turneen var forbi, og havde alle tre en stor lyst til at fortsætte de gode takter i studiet.”

Resultatet udkommer formentlig på et album i 2018, men Dizzy Mizz Lizzy kan ikke vente med at præsentere nogle af de helt nye sange for deres store og trofaste publikum, og derfor har gruppen valgt at turnere rundt i det danske sommerland i 2018.

Selv om de tre musikere glæder sig til at præsentere deres nye sange, bliver publikum hverken snydt for at høre de gamle klassikere eller det bedste fra Forward In Reverse. Det forpligter at have skrevet udødelige sange som Waterline, Silverflame, Love Is A Loser’s Game og alle de andre gode gamle, der var soundtrack for en hel generation i 1990’erne. ”Man kan sige, at sangene fra dengang er vores billet til at være her i dag. Vi elsker at spille dem, men vi er især glade for, at publikum også er interesseret i at høre vores nye sange. Den kærlighed vil vi gerne gengælde ved at tage ud og vise, hvordan Dizzy Mizz Lizzy anno 2018 lyder,” fortæller
Tim Christensen på vegne af trioen.

Han vil ikke nævne nye sangtitler på nuværende tidspunkt, men hårdt presset siger han, at det nye materiale nok er ”lidt tungere” end sangene på Forward In Reverse. Det kommende albums titel og udgivelsesdato er stadig ukendt.


Queen Machine

Listen af Queen-hits er uendelig lang og mange af sangene er selvskrevne til enhver sætliste til et godt Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Bandet har den storsyngende Bjarke Baisner i front, der uden sammenligning er Danmarks og måske endda hele Nordeuropas bedste bud på den store Freddie Mercury. Vi glæder os til at synge med på de legendarisk sange som, ”We Will Rock You”, ”Bohemian Rhapsody”, ”I Want To Break Free”, ”Don’t Stop Me Now” og mange, mange flere.


Michael Falch

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat – Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden. Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.


Dodo and the Dodos

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de kommer forbi Musikhuset. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum.


The Sandmen

Et band med historie er et band med en historie. I The Sandmens tilfælde er historien en fortælling om et sublimt liveorkester. Et orkester, hvis koncert på Tinderbox i 2016, af musikmagasinet Gaffa, blev kaldt “en intens seance”, tildelt fem stjerner og beskrevet som: “Et brag af en koncert fra et dansk orkester, som synes forynget og erfarent på en gang – The Sandmen 2016 har aldrig været bedre”.

Hits, venskab og tonsvis af store koncerter har støbt et band, som lever for og elsker fornyelsen, ny musik og mest af alt at spille live.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Hvad kommer de med? Selv siger de: “Det hårde, det smukke og det smadrede – på dansk og på engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm.”

The Sandmen har de senest par år arbejdet med ny musik som kommer på gaden i 2019.


Moonjam

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM…

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.


Johnny Deluxe

Noam Halby står alene på scenen på RUC. Han har allerede ringet til resten af Johnny Deluxe og sagt det er på tide bandet gendannes. Men det er for sent. Foran ham står ca. 3000 studerende og skråler så højt med på Elskovspony, Drømmer jeg , Drenge som mig, og Vi vil ha’ mer’, at han ikke kan høre sin egen stemme.

Johnny Deluxe er midt i deres comeback hvor generationen der var småbørn, da de var store sidst har taget dem til sig og fester på gymnasier, universiteter, diskoteker og festivaler til dem. Og mere end 70 koncerter rundt om i Danmark i 2017 taler sit tydelige sprog.

Den nye single “Er du hos ham nu” har ligget top 50 på ariplaycharten i 5 uger nu og er en klassisk Johnny Deluxe med lidt mere melankoli end sædvanligt.

Upcoming instruktør Andrea Stief (24) står bag den nye video med Johnny Deluxe.

Hun har vundet priser for sine kortfilm og stilen fra disse går igen i ER DU HOS HAM NU-videoen. Andrea Stief har fået helt frie tøjlet i videoen og den er heller ikke så tekstnær, som mange musikvideoer er, men fanger en overordnet stemning af ‘spildt tid’ eller ‘ting man aldrig fik lært eller sagt’ utroligt flot.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

De står klar med en god forårs- og sommerturné og flere singler i det nye år.


ABBA Revival

ABBA REVIVAL BAND ER ET AF DANMARKS ÆLDSTE OG MEST ROSTE KOPI-ORKESTRE.
Mamma Mia – SOS – Fernando – Ring Ring – Voulez Vous
Efter 40 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu – senest med filmen og musicalen “Mamma Mia”, der i øjeblikket går sin sejrsgang over hele verden. Alle elsker ABBA!

I Have a Dream – Money Money- Knowing Me Knowing You
ARBA Revival Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ARBA Revial Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare.

Chiquitita – Lay All Your Love on Me – Does Your Mother Know
De 7 professionelle showmusikere i ABBA Revival Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio og tv-shows.

Thank You for the Music – As Good as New – Waterloo
ARBA Revival Band er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af ABBAs store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.


Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil han hamle op med hvad som helst ! Tom har i de sidste 22 år har boet i Danmark, og i 38 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaler, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

I Irland har Tom Donovan haft stor succes med udgivelsen 101 Songs and Ballads from Ireland, der efterhånden har solgt til dobbelt-platin.

I 2003 udsendte han den veloplagte liveplade Alive O, og i 2005 kom Enchanted Tales – en vellykket samling af egne numre. Albummet The Solstice Fire er fra 2008. og det aktuelle album Sonnets & Madrigrals fra 2010.

Det meget roste album “ Skagen Rose kom august 2011.

Nyeste udgivelse er fra jan 2017 albummet “Portrait” med egne numre


Hawkeye and Hoe

Hawkeye og Hoe mødte hinanden tilbage i 1989, da de begge spillede i et 8-mands countryband med base i Dorset, England. De har nu brugt næsten 9 år på at rejse Europa tyndt med forskellige musikalske sammensætninger, alt lige fra duoer og op til 9-mands bands. De sidste 4 år er dog brugt i fællesskab i crazy duoen Hawkeye & Hoe.

De spiller oprindelig begge 5-strenget banjo, dog med vidt forskellig spillestil. Hawkeye spiller desuden bluegrassbas og kontrabas og Hoe guitar.

Den helt specielle bluegrassbas skal lige beskrives nærmere. Det er trækasse hvori der er sparket et hul, påmonteret et kosteskaft og en elastiksnor, og vupti, en ny bas har set dagens lys.

Repertoiret er blandet og består fortrinsvist af countryinspireret musik, bluegrass, ragtime, lidt blues og pop/rock.

Et helt igennem fremragende show, med et godt grin!

Hawkeye & Hoe

Show, pop og rock godt og grundigt blandet op med countryinspireret musik!

Absolut et topband fra England!


Frederik Damkaer

Med et solidt greb om den rustikke instrumentering og et talent for melodisk fortælling, drager det danske folkemusiktalent Frederik Damkaer ud med tillid og åbenlyst talent.
Damkaers sange bliver vækket til live på en forskelligartet musikalsk palet med lokkende rytmer, akustiske guitarer, klaver, saxofon, harmonika og violin.

Han har en fornemmelse for at beskrive både de store følelser og de subtile følelser, når han bringer sine historier til live. Historier der trækker på inspiration fra musikalsk slægtede ånder som Passenger, The Lumineers og Mumford & Sons.

I september 2018 udgav Frederik Damkaer sit debutalbum ‘Like Father Like Son’ En samling af sange der beskæftiger sig med familieliv, det at vokse op, de historier du bærer gennem livet og dem du bliver fortalt, mens du følger med livet. Det er et album, der tager dig gennem et amerikansk roadtrip, bekymringer og refleksioner på fremtiden, tabt kærlighed og eventyr.


Rasmus Kirketerp

Rasmus Kirketerp er en ny original stemme i dansk rockmusik. Trods sin unge alder viser han stor autoritet i sin behandling af det danske sprog, og hans stil har rødder i bluesens fortælleform og nordisk romantik. Hans stærke hudløse sange om kærlighedens mange skikkelser skriver sig smukt ind i den danske rocktroubadour-tradition, som vi kender den fra Johnny Madsen, Allan Olsen og CV Jørgensen.


Jungs

Jungs spiller pop- og rockmusik der kan danses og festes til. Masser af kendte danske og udenlandske klassikere, som du kender. Kendte og iørefaldende numre til et bredt publikum. For Jungs er det vigtigt at det lyder godt, at gæsterne til festen kan danse og have en god aften og nat. De vælger numrene blandt danske og udenlandske kunstnere – nyere hits, fede rocknumre, lækre ballader, velkendte klassikere og mere til.