Om FestiValhal

Rammerne

En kombination mellem Jels Sø og friluftsscenen, skaber de flotte naturrige omgivelser og de fysiske rammer for en helt unik mulighed til, at få en stor musikalsk oplevelse for livet. Derfor har arrangørerne også meget på sinde, ikke at skæmme den flotte natur ved Jels søerne i festivalens opbygningsfase. Også Valhal som er bygget i vikingestil bliver bevaret, da festivalen kredser om netop dette tema. Der bliver derfor lagt rigtig meget energi i planlægningen, ved hvert eneste tiltag bliver der kigget på, hvorledes de enkelte ting kan stilles op ved farvevalg i forhold til naturen og området som helhed. Alt sammen for at sikre gæsten den ultimative oplevelse, for alle sanser.

Musikken

Musikprogrammet bliver sammensat med alle de gamle ballader og kendinger, som stadigvæk sætter gang i sangstemmerne og får hofterne til at svinge. Man kan både finde nyere og ældre musik, men oftest er målgruppen for den lidt ældre generation. Der vil dog også være nye kendte ansigter at finde, både på friluftsscenen og den intime scene i Valhal, som vil få selv de unge til at rocke med. Èn ting er sikkert; musikprogrammet er meget bredt, så mon ikke der skulle være noget for enhver smag.

Faciliteter

FestiValhal er en kontantløs festival, som kører med chiparmbånd, hvor man online selv kan indbetale og hæve penge via kreditkort. Der vil ligeledes kunne sættes penge ind via kontanter og mobilepay, i FestiValhals bank.

Alle boder på FestiValhal modtager betaling via chiparmbåndet, inkl. madsteder og boder på pladsen.

På FestiValhal er der mulighed for at kørestolsbrugere også kan være med til at feste med os, dog skal man være opmærksom på at terrænet kan være en anelse udfordrende visse steder da det er en udendørsplads. Vi har pladser til kørestolsbrugere ved vores friluftsscene.
Udover det er der toiletter til det trængende publikum som er anvist på kortet. Her forefindes også handicaptoiletter.

Skulle sulten melde sig undervejs, kan der købes mad på vores madtorv. Her findes et bredt udvalg er forskellige lækkerier, så der er noget for enhver smag. Det er især vigtigt for FestiValhal at kunne tilbyde et varieret udbud af mad til vores gæster, som har lidt kant og som smager dejligt. I nedenstående finder du en liste over de forskellige madsteder:

  • Volkerts Fylke Restaurant (Steakhouse)
  • Volkerts Fylke Food truck
  • Pølser
  • Mexicansk madvogn
  • Pulled Pork
  • Pommes fritter
  • Pizza og Pita Kebab
  • Burger
  • Spanske vafler

Har man taget bilen med under armen, er der gode parkeringspladser at finde uden for selve festivalspladsen.

Der vil på pladsen forefindes garderobe, hvor du kan opbevare dine ejendele, for 20 kr. pr. person. Dette kan blandet andet være nyttet, hvis man ønsker at tage en dukkert i det skønne friluftsbad som findes ganske få meter fra pladsen. Denne er selvfølgelig med fri afbenyttelse.

 

Partnere

FestiValhal har hele tiden et stort fokus på både sponsorer/partnere og samarbejdspartnere, da de er en økonomisk afhængighed for FestiValhal’s overlevelse. Ønsker din virksomhed at støtte op om projektet, så kontakt os gerne på tlf. 71 99 66 30 eller thomas@festivalhal.dk.

Hvem står bag FestiValhal?

FestiValhal er virksomheden bag musikarrangementet ved Jels sø, som  drives af en direktion. Direktionen ønsker at arrangere en festival med god musik, som kan samle folk fra nær- og fjern. Direktionen for virksomheden brænder for projektet FestiValhal, men også for Jels by som helhed. Direktionen vil derfor også være at finde, når der skal bruges frivillige kræfter i andre lokale projekter, som er til gavn for Jels by og lokalområder.

Se Direktionen her.